Skärgårdsbo, bosatt i en stad, studerande och arbetstagare med ett socialt liv är inte alltid lätt kombination, men det går utmärkt om man vill det. Och jag vill det!
Jag är en tjej, eller ja rättare sagt en kvinna på 26 år. Jag bor i Åbo i Finland. 100 % finlandssvensk. Jag är med andra ord en stolt ägare till en Helly Hansen - jacka. Just nu jobbar jag heltid med kundbetjäning.. Jag älskar att ha ett socialt liv och såklart, gå på gymmet. Gymmet har under det senaste året blivit en livlina för mig. Om jag inte går på gymmet på ett par dagar, blir jag galen. Så kom inte nära mig om jag inte har gått på gymmet på länge!
Eftersom jag är uppvuxen i skärgården, på en ö vid namn Rosala, är även det en viktigt del av mitt liv. Ingen får prata ont om Rosala!!
Den här bloggen handlar alltså om allt mellan himmel och jord, som berör mitt liv. Hoppas ni tycker om det ni läser i den här bloggen.

onsdag 19 augusti 2015

Stora bekymmer - det är mycket nu

Hej alla sötnosar!

Jag har stora bekymmer och många tankar just nu så nu tänkte jag avlasta lite av dem på er =)
Om ni får det årliga brevet hem på posten av Finnpanel om deras undersökning av ert TV- tittande och radio-lyssnande, släng inte snälla brevet i soporna utan att ha öppnat det. Det innehåller nämligen 5€. Totalt 1100 brev har skickats ut till finska hushåll och tänk hur många som slänger brevet rakt i soporna, med sina 5€!?!? Jag tänkte i alla fall på att slänga det denna gång... Fy på mig....

Mitt andra, nåjaa bekymmer kan man ju inte kalla det, men tankegång. Det här är ett litet, men bra tips för alla sushi älskare. Och det är ett väldigt dåligt tips av mig, fy på mig. Jag skäms. Men med, hmm.. Jag kan inte ens skriva namnet... (TS... du vet vem, eller så frågar du privat) ....medlemskort får man 20% rabatt på Hanko sushi. Och för dem som inte har medlemskortet så är det gratis att skaffa det fram tills 31/8 =)

Puuuh, nu lättade tyngden på mina axlar en aning. God natt!! =)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar